Buitenschoolse Opvang

Kinderen kunnen in een huiselijke sfeer na school hun verhaal kwijt, meedoen met activiteiten, spelletjes buiten spelen of iets voor zichzelf doen. Voorop staat dat de buitenschoolse opvang voor uw kind vrije tijd is. De kinderen bepalen zoveel mogelijk zelf wat ze doen.

De activiteiten die aangebode worden zijn vastgesteld in een activiteitenprogramma. In de vakanties maak het V-team (vakantie-team) het programma. Voorafgaand aan de vakantie wordt het betreffende programma bekend gemaakt. Voor kinderen tot 7 jaar en de 7plus kinderen is er een programma.

Voor elke 10 kinderen is er een pedagogisch medewerker aanwezig. Indien nodig worden de kinderen met de taxi uit school gehaald.

SKLM verzorgt voor scholen in Ommeren, Lienden, Eck en Wiel, Maurik, Kerk-Avezaath, en Ingen de BSO.

"De Meent" in Ommeren
"De Sterappel" in Lienden
"Eben Haëzer" in Lienden
"De Bloesem" in Eck en Wiel
"De Boogerd" in Maurik
"De Hoeksteen" in Maurik
"De Regenboog" in Ingen
"De Blinker" in Kerk-Avezaath

Workshops

Regelmatig organiseert SKLM workshops voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Uw kind hoeft geen contract te hebben bij SKLM om hier aan deel te kunnen nemen! De workshops die wij zoal aanbieden zijn; op naar de brugklas, fotografie, toneelspel, bloemkunst etc. Het actuele aanbod staat vermeld onder het tabblad nieuws.