Buitenschoolse Opvang

Kinderen kunnen in een huiselijke sfeer na school hun verhaal kwijt, meedoen met activiteiten, spelletjes buiten spelen of iets voor zichzelf doen. Voorop staat dat de buitenschoolse opvang voor uw kind vrije tijd is. De kinderen bepalen zoveel mogelijk zelf wat ze doen.

De aangeboden activiteiten zijn vastgesteld in een activiteitenprogramma.   

Voor elke 11kinderen is er een pedagogisch medewerker aanwezig. Als het nodig is, worden de kinderen met de taxi uit van school opgehaald.

NIEUW IN MAURIK!!
BSO Sporthonk. Een BSO waar plezier, sport en leefstijl centraal staan.

Onder enthousiaste begeleiding gaan kinderen kennis maken met de verschillende takken van sport en spel. We bieden dagelijks wisselende sportactiviteiten aan waarbij we rekening houden met de wensen van kinderen. Bij de verschillende takken van sport en spel wordt ook aandacht geschonken aan leefstijl. 

SKLM verzorgt voor scholen in Ommeren, Lienden, Eck en Wiel, Maurik, Kerk-Avezaath en Ingen de buitenschoolse opvang.

De Meent in Ommeren
De Sterappel in Lienden
Eben Haëzer in Lienden
De Bloesem in Eck en Wiel
De Boogerd in Maurik
De Hoeksteen in Maurik
De Regenboog in Ingen
De Blinker in Kerk-Avezaath

Workshops

Regelmatig organiseert SKLM workshops voor kinderen die nog op de basisschool zitten. Uw kind hoeft geen contract te hebben bij SKLM om hier aan deel te kunnen nemen. De workshops gaan over de brugklas, fotografie, toneelspel, bloemkunst etc. Het actuele aanbod staat vermeld onder het tabblad Nieuws.