G.

Coronavirus update 02-02-2021

Premier Rutte heeft dinsdag 2 februari in een persconferentie aangekondigd dat het primaire onderwijs en de kinderopvang vanaf 8 februari weer open mogen. De BSO blijft voorlopig gesloten.

Lees meer

Webinarserie Get up! tijdens de lockdown van Tischa Neve

Helaas is de lockdown verlengd. Dit betekent wekenlang niet naar de kinderopvang, geen school, geen sport, geen leuke tripjes en geen gezellige afspraken met familie en vrienden. Voor ouders betekent dit de kinderen thuis, thuisonderwijs en thuiswerk. Wij kunnen ons voorstellen dat dit als pittig ervaren wordt, daarom bieden wij onze huidige én nieuwe ouders aan om via ons deel te nemen aan deze webinarserie.

Lees meer

Coronavirus

Premier Rutte heeft dinsdag 12 januari een verlenging van de strenge lockdown maatregelen afgekondigd. Voor onze kinderopvang (kinderdagopvang en buitenschoolse opvang) betekenen deze maatregelen dat we gesloten zijn tot en met 7 februari. Kinderen van ouders met een cruciaal beroep kunnen ook de komende weken bij ons terecht voor noodopvang, indien zij bij ons een contract hebben. Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar voor meer informatie, ook voor nieuwe ouders!

Lees meer

Wij dansen voor alle helden!

In de coronatijd willen we vanuit de kinderopvang alle helden uit de zorg een hart onder de riem steken!

Lees meer

Gaan met die Liaan! BSO programma zomervakantie 2020

De vakantie is in aantocht en dat betekent dat wij 6 weken op ontdekkingstocht gaan door de jungle. Oftewel: Gaan met die liaan! Waar denk jij aan als je het woord 'jungle' hoort? Welke dieren leven er? En welke planten groeien er?

Lees meer

SKM doet mee - Koffer vol kansen voor kinderen

Donderdag 4 juni 2020 kwamen de buurt- en cultuurcoaches renend en met bakfiets langs 6 van onze locaties om een puzzelstuk op te halen.

Lees meer

Tompoucen voor SKLM

Wat een verrassing toen vanochtend (23-4-2020) de deurbel ging. Vanuit de gemeente is er een doos tompoucen gebracht.

Lees meer

RIVM - Maatregelen voor scholen en kinderopvang

Lees meer

Extra maatregelen Corona crisis

Zondag 15 maart heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd voor beheersing van de uitbraak van het Corona virus. Dit heeft ook gevolgen voor onze opvang.

Lees meer

Voelen en evenwicht komen samen bij een blote voetenpad

Een blote voetenpad van zand, schuim krullen, zaden, verf, papier en water. De kinderen genoten zichtbaar van deze nieuwe ervaring.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 ››