Ben jij die Pedagogisch medewerker die wij zoeken?

Gedreven, leergierig, flexibel en proactief bij het uitvoeren van taken en activiteiten voor en met kinderen! In het bezit van minimaal PW3, met voorkeur PW4. En bezit je naast je pedagogische kwaliteiten ook een rijbewijs?

Wil je 20 tot 25 uur per week aan de slag als Pedagogisch medewerker op de BSO in combinatie met onderwijs assistent dit ter vervanging van zwangerschapsverlof. Bij gebleken geschiktheid behouden we je graag binnen onze organisatie.

Als medewerker van SKLM ben je verantwoordelijk voor de opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.

Je hebt bij voorkeur ervaring bij zowel DO, BSO als Onderwijsondersteuning en kunt goed schakelen tussen alle vormen van opvang. Maar ook om ervaring op te doen ben je bij ons van harte welkom.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Kinderopvang.

Interesse?

Ben jij de Pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan nodigen we je uit te reageren! Je kunt een sollicitatiebrief met CV sturen naar: info@sklm.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Barbara van Brakel (Directeur) via 0031344603087">0344-603087