Nieuw in Maurik, BSO Sporthonk

Na schooltijd samen met vrienden een potje voetballen, honkbal, of….? Dan kan vanaf januari bij BSO Sporthonk. Een BSO speciaal gericht op kinderen van 7 jaar en ouder.

SKLM Maurik breidt uit! Met ingang van januari 2020 openen wij de deuren van een nieuwe buitenschoolse opvang locatie: BSO Sporthonk. Een BSO waar plezier, sport en leefstijl centraal staan.

BSO Sporthonk is gevestigd bij sv-MEC’07, die op loopafstand is van de Brede School Maurik en is geopend op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 18:30 uur. Deze BSO is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De kinderen worden op school opgehaald en gaan onder begeleiding naar BSO Sporthonk.

Onder enthousiaste begeleiding gaan kinderen kennis maken met de verschillende takken van sport en spel. We bieden dagelijks wisselende sportactiviteiten aan waarbij we rekening houden met de wensen van kinderen. Bij de verschillende takken van sport en spel wordt ook aandacht geschonken aan leefstijl. Maar er is meer! De kantine biedt ook ruimte om andere activiteiten te doen. Bijvoorbeeld creatieve activiteiten of even lekker te chillen met vrienden.

Rifka en Laura, vaste gezichten van deze groep vertellen:

BSO sport 
"Bewegen is gezond, maar ook belangrijk voor de motorische- én  sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe vaardigheden in sport, samenwerken, grenzen verleggen, maar ook omgaan met winst en verlies. Dit stimuleert het doorzettingsvermogen en het zelfvertrouwen van de kinderen. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Wie komt er bij ons op de BSO? Dan gaan we samen dit nieuwe avontuur aan!”

Heb je interesse of wil je meer informatie over BSO Sporthonk? Neem contact op met ons, de medewerkers van het servicebureau staan je graag te woord.