SKLM ontvangt de Passend Kinderdagverblijf Pluim

De vakantie gaat beginnen, tijd om de leidsters te bedanken voor het afgelopen jaar. Lieke deed dat op een bijzondere manier. Zij reikte samen met mama de Passend Kinderdagverblijf Pluim uit.

Deze pluim wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met dit kinderdagverblijf. Een kinderdagverblijf dat alle kinderen welkom heet, mogelijkheden ziet en schept. Stichting Down Syndroom ondersteunt het uitreiken van pluimen om kinderdagverblijven die bijdrage leveren aan positieve aandacht voor Down Syndroom, te waarderen.

De moeder van Lieke vertelt: “Lieke heeft Down Syndroom en is vanaf 3 maanden welkom geweest bij SKLM in Ingen. De leidsters van de SKLM hebben er alles aan gedaan om Lieke mee te kunnen laten doen in het reguliere kinderdagverblijf. De basis voor een goede ontwikkeling van Lieke is bij de SKLM gelegd en daar zijn wij als ouders erg dankbaar voor. Door het uitreiken van de Passend Kinderdagverblijf Pluim wilde wij SKLM bedanken. De leidsters van de SKLM hebben laten zien dat er geen beperkingen, maar mogelijkheden zijn!

Lieke wordt binnenkort 4 jaar. Zij zal verder gaan leren bij Kind- en Jeugdcentrum Flipje in Tiel. Later zal de overstap gemaakt kunnen worden naar speciaal- of regulieronderwijs.”