Recensies

Speelleergroep Ingen

“Ik ben zo'n drie jaar geleden bij de SKLM terecht gekomen met onze oudste Mats. Vanuit Eck en Wiel kon ik kiezen tussen Maurik en Ingen. Voor mij was die keus makkelijk, omdat ikzelf van oorsprong uit Ingen kom en dus wat meer met Ingen heb. We zijn daar toen heel vriendelijk ontvangen door Gerda. Mats was erg verlegen maar bij Gerda voelde hij zich na een hele tijd toch wat meer op zijn gemak, al is het tot het einde aan toe wel een probleem geweest. Gerda is altijd heel geduldig en begripvol gebleven. Dus toen wij daarna nog twee kinderen kregen stond wel vast dat ook zij naar SKLM zouden gaan. De middelste en de jongste zitten nu zelfs samen bij Gerda op de groep! Ze vinden het gezellig op de groep en ze vinden het heerlijk om met Gerda te knutselen. Ook de uitstapjes, zoals naar de corso, vonden ze geweldig! Mijn ervaringen met SKLM zijn positief en we zijn blij dat we destijds voor sklm gekozen hebben. Zou het andere mensen zeker aanraden!”

Daniëlle Bek, moeder van Liv en Evi van Wijk

 

TSO Brede school Maurik

“Hij zegt alleen maar leuk en goed”.

Annemiek Crijns, moeder van Sander Crijns

 

VSO en BSO Ingen

“Sinds februari dit jaar zit Kaja op de VSO en BSO en tot nu toe gaat het goed. Leidsters zijn heel lief. Kaja moest met vakantie periode, ook een paar weken naar BSO. Voor de vakantie hebben wij (als ouders) een soort rooster/planning gekregen, met wat de kinderen elke dag in de vakantie gaan doen. Elke dag was echt leuk georganiseerd. Wat ik ook fijn vind, dat de kinderen na school eten en drinken krijgen.

Jammer dat de VSO pas vanaf half acht open is (reactie SKLM: Wij zijn voortaan 7:00 uur open). Zelf had ik een paar keer kans om werk te krijgen, waar moest ik juist om half acht beginnen, maar omdat Kaja pas vanaf half acht naar de opvang kan, paste dat niet.

De oplossing dat de BSO op woensdag en vrijdag in Maurik open is met een grotere groep, is natuurlijk fijn, maar toch jammer dat Ingen die dagen niet open is, want het zijn extra kilometers.”

Agusie Mazlik, moeder Kaja Mazlik 

 

Dagopvang en BSO Lienden

Wij hebben met heel veel plezier gebruik gemaakt van de diensten van SKLM. Een groot compliment voor en onze dank aan het team in Lienden en in het bijzonder Noahs vaste leidster. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een ontzettend goede indruk van haar en jullie organisatie heb; heel kundig, veel passie, zeer goed georganiseerd en overal is aan gedacht. Zijn verjaardag afgelopen week was het hoogtepunt! :)

Vera van der Heijden, moeder van Noah van der Heijden